Vinerea Verde se extinde în comuna Baciu, de la 1 septembrie

by admin

Încă o comună din Cluj intră în programul Vinerea Verde, anunță CTP Cluj-Napoca. Începând cu 1 septembrie, locuitorii din comuna Baciu vor putea circula gratuit pe mijloacele de transport în comun, în fiecare vineri.

„Succesul proiectului, lansat sub sloganul „STOP! Azi mașina stă pe loc” de Primăria Cluj-Napoca, alături de CTP Cluj-Napoca, în urmă cu 2 ani,  a inspirat și celelalte comune din zona metropolitană  să-l implementeze cu sprijinul UAT-rilor, prima fiind Florești, începând cu luna martie, a doua Apahida, începând cu luna iulie, iar a treia va fi Baciu, începând cu luna septembrie. 

Astfel deplasarea va fi gratuită pe toate mijloacele de transport public atât dinspre Cluj spre Baciu, cât și dinspre Baciu spre Cluj, în zilele de vineri a fiecărei luni calendaristice.

Obiectivul acestuia este încurajarea comunității clujene și a locuitorilor din zona metropolitană spre utilizarea mijloacelor de transport în comun, ca alternativă de mobilitate. Accesul la transportul gratuit de vineri va fi direct, simplu și atractiv”, au transmis reprezentanții CTP Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza