Termeni si conditii

by admin
 1. Utilizand si/sau vizitand www.servuscluj.ro acceptati automat TERMENII SI CONDITIILE de utilizare a site-ului.
 2. Servuscluj ofera acces liber la acest site, din nevoia de informare. Orice vizitator are acces liber la acest site, dar dorim sa cunoasca termenii de utilizare care trebuiesc respectati. Servuscluj ofera acces liber la site-ul www.servuscluj.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.
 3. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Servuscluj sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu Servuscluj sau partenerii sai.
 4. Continutul acestui site, grafica, textele, fisierele video sau audio, fotografiile, softul si bazele de date, ca si orice alte materiale postate pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Servuscluj sau a clientilor sai.
 5. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea sau exploatarea oricaror fisiere sau texte, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de servuscluj prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau pennala pentru astfel de actiuni.
 6. Folosirea marcii sau a continutului cuprins in publicatiile aparute sub egida marcii, in orice scop, fara acordul titularului, este ilegala. Copierea/reproducerea intergrala sau in parte a contintului publicatiei ori distribuirea lui publica, fara acordul titularului marcii, este interzisa/ilegala. Continutul publicatiei servus_cluj(ServusCluj) ori Informatiile acesteia pot fi preluate doar cu acordul titularului si cu citarea sursei, ca fiind ServusCluj. Orice abatare de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor
 7. Este interzisa crearea de legaturi cu www.servuscluj.ro ale altor site-uri, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al servuscluj, nu ne asumam responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Servuscluj. Ne rezervam de asemenea dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare.
 8. Nu este permisa copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a informatiilor si fisierelor video si audio existente pe acest site;
 9. Este interzisa incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 10. Este interzisa folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
 11. Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. servuscluj va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.
 12. Confidentialitate.Informatiile personale puse la dispozitia site-ului www.servuscluj.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.
 13. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in bazele de date servuscluj si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate în viitor de catre Servuscluj si de partenerii sai agreati.
 14. Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.servuscluj.ro, conditionate de logare.
 15. Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, servuscluj nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.
 16. Servuscluj se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
 17. Servuscluj nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile Servuscluj.