Incidența în județul Cluj, un caz la o mie de locuitori! Noi sute de infectări la nivel național

by Christian Suciu

Potrivit noului raport informativ cu privire la evoluția pandemiei, la nivel național au fost confirmate 484 de noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 dintre care 59 aparțin unor persoane reinfectate după o perioadă mai mare de 90 de zile de la infectare.

În cadrul unităților sanitare de profil din România se regăsesc în prezent 677 de persoane cu 34 mai puține față de ziua precedentă. DIn totalul acestora nu mai puțin de 123 sunt internate la ATI iar 45 sunt persoane minore. În același interval la INSP au fost confirmate 4 decese dintre care 1 bărbat și 3 femei cel mai tânăr aflat în categoria 30-39 de ani. Totoadă, față de ziua precedentă au mai fost efectuate 4.017 teste PCR și 12.226 de teste antigen.

La nivelul județului Cluj, rata incidenței a scăzut din nou ajungând astăzi la numai un singur caz la o mie de locuitori. Numărul cazurilor active de boală din Cluj este de 754 de persoane iar cea mai ridicată rată de incidență din județ se află la Ciurila (2.44 la mie) , urmată de comuna Aluniș (1.81 la mie) și municipiul Cluj-Napoca (1.66 la mie).

Te-ar putea interesa si

Comenteaza