Cazurile covid au atins cea mai ridicată valoare din ultimele 6 zile! Clujul și Bucureștiul, egale ca valoarea ratei de incidență!

by Christian Suciu

Conform celui mai recent raport informativ, în ultimele 24 de ore numărul infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 a atins cea mai ridicată valoare din ultimele 6 zile și anume 491 de noi cazuri de infectare dintre care 74 aparțin unor pacienți reinfectați după 90 de zile de la prima infectare.

Situația în unitățile sanitare de profil regăsește 533 de persoane infectate cu virusul în regi de internare iar 76 din acestea se află internate la ATI și 61 din acestea nu sunt vaccinate. În același interval de referință au mai fost confirmate și 8 decese la INSP dintre care 4 bărbați și 2 femei, cele mai multe în categoria de vârstă70-79 de ani. Față de ziua precedentă au mai fost, de asemenea efectuate, 4571 de teste PCR și 14.582 de teste antigen.

La nivelul județului, rata de incidență este de 0.62 la mia de locuitori fiind egală cu cea din municipiul București, acestea fiind și cele mai ridicate din țară. Totalul cazurilor active este de 467 de Cluj-Napoca și Băișoara sunt singurele a căror rată depășește 1 caz la mia de locuitori.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza