VIDEO: Ritm bun pe șantierul Autostrăzii Transilvania. Un nou tronson al putea fi finalizat anul viitor

by admin

Reprezentanții Asociației Pro Infrastructură au vizitat din nou șantierul Autostrăzii Transilvania. Ei au realizat o filmare aeriană cu cei aproape 10 kilometri de autostradă și de drum de legătură ai tronsonului Ungheni- Târgu Mureș. 

Deși lucrările au început în urmă cu numai câteva luni, ritmul este unul susținut, iar lucrările au progresat considerabil. În aceste condiții, este posibil ca și acest tronson să fie deschis circulației până la finalul anului viitor.

„Lucrările au început în luna iulie și au progresat considerabil în special pe zona de săpături și terasamente, dar și la podețe sau coloane forate pentru viitoarele structuri. Cel mai probabil în această toamnă vom vedea sectoare întinse cu asfalt pus în operă. Dacă menține ritmul bun de lucru și numeroasele rețele de utilități electrice vor fi relocate în timp util, constructorul Strabag are șanse bune să finalizeze șantierul până la finalul anului 2021, conform termenului contractual”, sunt de părere cei de la Pro Infrastructură.

Reprezentanții asociației cer CNAIR să se implice activ în operațiunile de relocare a utilităților problematice și să recepționeze cu prioritate studiul de fezabilitate pentru continuarea acestui proiect cu primul tronson al Autostrăzii A8 Tg. Mureș- Iași- Ungheni, respectiv cei 10 km dintre Tg. Mureș și Acățari.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

VIDEO: Ritm bun pe șantierul Autostrăzii Transilvania. Un nou tronson al putea fi finalizat anul viitor - Stil Fm dej 106.1 30/09/2020 - 10:46

[…] Editor Stil FM Dej 30 septembrie 2020 VIDEO: Ritm bun pe șantierul Autostrăzii Transilvania. Un nou tronson al putea fi finalizat anul v… […]

Raspunde

Comenteaza