VIDEO: Pungi cu droguri, sute de mii de lei și arme de airsoft găsite la traficanții de droguri din județul Cluj

by admin

Polițiștii și procurorii DIICOT au efectuat miercuri mai multe percheziții domiciliare în Cluj și în Maramureș la locuințele unor persoane suspectate de trafic de droguri. În urma acțiunii, oamenii legii au ridicat numeroase probe: pungi cu substanțe interzise, cântare de mare precizie, arme de airsoft și sume serioase de bani, în lei și în valută.

„În urma celor 35 de percheziții domiciliare efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, în municipiile Turda, Câmpia Turzii și comuna Mihai Viteazu, județul Cluj și în județul Maramureș, au fost indisponibilizate 65 de pungi și plicuri cu substanță cristalină, albă (aproximativ un kilogram), mai multe obiecte și plicuri cu urme de substanță albă, 12 bancnote rulate, o țigaretă confecționată artizanal ce conține materie vegetală, 275.587 de lei, peste 16.000 de euro, 600 de dolari și 360 de lire sterline.

De asemenea, au fost ridicate 21 de telefoane mobile, un pistol airsoft cu 16 capsule, din metal, cu aer comprimat, o pungă cu bile, o tabletă, două unități centrale, 4 cântare de mare precizie și înscrisuri. În urma administrării probatoriului, 13 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 49 de ani, au fost reținuți”, au transmis polițiștii clujeni.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Târgu Mureș și Oradea, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș, precum și a două echipaje canine din cadrul Direcției Regionale Vamale Cluj.

Foto: Arhivă

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

dan 07/10/2022 - 12:18

Astia micii sunt arestati traficantii cei mari nu patesc nimic ca ei sunt protejati

Raspunde

Comenteaza