VIDEO: Percheziții în Cluj și Bistrița. Mascații au găsit 11 kilograme de droguri

by admin

Acțiuni de amploare ale polițiștilor din Cluj și Bistrița-Năsăud. Aceștia au efectuat 12 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite că făceau parte dintr-o grupare infracțională specializată în traficul de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„În cauză s-a reținut faptul că, începând cu luna octombrie 2021, mai multe persoane au constituit un grup infracțional care avea ca scop achiziționarea, deținerea și comercializarea de droguri, precum și de substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, mai multor consumatori din județul Bistrița-Năsăud și Cluj.

Cu ocazia celor 12 percheziții domiciliare efectuate în cursul acestei zile, au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor 19 colete cu o substanță vegetală verde oliv (aproximativ 11 kilograme), o pungă cu o substanță cristalină alb-gălbuie (aproximativ 300 de grame), 2 plicuri cu ziplock conținând o substanță cristalină alb-gălbuie, un borcan cu urme de substanță vegetală, susceptibile a avea efect psihoactiv, aproximativ 1.000 de plicuri din plastic cu ziplock nefolosite, un cântar de mare precizie, un pistol cu aer comprimat, 1.400 de lei și mai multe telefoane mobile. Patru suspecți au fost conduși la audieri”, au transmis procurorii DIICOT.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud şi luptătorilor de la Serviciile pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Bistriţa-Năsăud, Sibiu, Maramureş şi Satu-Mare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza