VIDEO: Mobilizare fără precedent pe cel mai lung tronson al Autostrăzii Sebeș- Turda

by admin

Vizita premierului Ludovic Orban și a conducerii CNAIR pe șantierul Autostrăzii Sebeș- Turda pare a da rezultate. Antreprenorul general Aktor, cel care construiește lotul 2 al autostrăzii, a anunțat o mobilizare fără precedent. Aceasta în condițiile în care oficialii de la București au constatat că pe acest tronson lucrările nu au evoluat satisfăcător.

Potrivit unui comunicat de presă, 750 de muncitori vor lucra pe şantier pentru finalizarea proiectului. De asemenea, compania a mărit şi numărul de maşinării – 139 de camioane, 26 de compactoare, 31 de excavatoare, 8 buldozere, etc. De asemenea, a pus în funcţiune 2 staţii de asfalt, 2 staţii pentru ciment, se lucrează la şanţurile de scurgere, etc. Nu în ultimul rând, ţinând cont de pandemia de covid, toţi muncitorii îşi desfăşoară activitatea în siguranţă. 

Cu o lungime de 24,25 kilometri, lotul 2 este cel mai lung al Autostrăzii Sebeș- Turda. Inițial tronsonul trebuia deschis circulației în luna octombrie 2016, conforma datelor de pe site-ul CNAIR, dar acest termen a fost amânat de mai multe ori.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza