VIDEO: Incendiu în localitatea Câmpenești. Mansarda unei case a fost cuprinsă de flăcări

by admin

Un incendiu a izbucnit în această după-amiază în localitatea Câmpenești, comuna Apahida, unde mansarda unei case de locuit a fost cuprinsă de flăcări. Alerta a fost dată în jurul orei 13:20, iar pompierii au intervenit cu două autospeciale și o autoscară. În momentul sosirii lor, flăcările se manifestau în interiorul încăperilor mansardei.

„Intervenția promptă a pompierilor a limitat propagarea focului la elementele din structura acoperișului, astfel încât au fost distruse de flăcări doar bunurile din încăperile situate la mansardă și circa 2mp din acoperiș.

Deși flăcările au fost stinse în primele minute după sosirea pompierilor, lichidarea tuturor focarelor și înlăturarea efectelor negative s-au întins pe durata a peste 3 ore”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui incendiu, iar cercetările preliminare au relevat faptul că incendiul a pornit de la hornul pentru evacuarea fumului, horn care a fost izolat necorespunzător față de materiale combustibile.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza