VIDEO: Încă un pas spre finalizarea completă a Autostrăzii Sebeș- Turda. Nodul rutier Sebeș este funcțional în totalitate

by admin

S-a mai făcut un pas spre finalizarea completă a Autostrăzii Sebeș- Turda. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că nodul rutier de la Sebeș a devenit funcțional în totalitate. Mai exact, au fost deschise circulației rutiere și bretelele care fac legătura cu autostrada A1 spre Sibiu, după ce în urmă cu două săptămâni au fost finalizate bretelele ce asigură traficul pe relația Turda- Deva.

„Astăzi, 29.07.2021, s-a deschis circulația rutieră pe breteaua 3 și breteaua 4 ale Nodului Rutier Sebeș. Breteaua 3 face legătura între autostrada A10 și autostrada A1 pe direcția Turda – Sibiu, iar Breteaua 4 asigură legătura între autostrada A1 și autostrada A10 pe direcția Sibiu – Turda”, au explicat reprezentanții CNAIR.

Din Autostrada Sebeș- Turda mai rămâne de finalizat un singur lot, cel cuprins între Aiud și Alba- Iulia. Aici stadiul lucrărilor se apropie de 90%, iar constructorul și CNAIR promit că lotul va fi deschis circulației până la sfârșitul anului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza