VIDEO: Bărbat arestat preventiv, după ce a primit un pachet cu peste 11 kilograme de droguri

by admin

Un bărbat a ajuns în spatele gratiilor, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de efectuare de operaţiuni, fără autorizaţie prealabilă, cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Potrivit procurorilor DIICOT, inculpatul a cumpărat substanțele psihotrope din Olanda și intenționa să le comercializeze pe raza județului Cluj.

„Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, pe raza orașului Săliște, după ce acesta a ridicat un colet ce conținea 11,4 kilograme de substanțe cu efecte psihoactive.

Ulterior, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 10 grame de cannabis și alte bunuri cu valoare probatorie.

De asemenea, la Punctul de Frontieră Cenad, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj și polițiștii de frontieră au depistat un alt colet, în interiorul căruia au fost găsite alte 5 kilograme de substanțe psihoactive care aveau ca destinatar același inculpat”, se arată în comunicatul DIICOT.

Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Activitățile au beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia și al polițiștilor de frontieră din cadrul ITPF Timișoara și Oradea.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza