VIDEO: Autostrada Transilvania, la un pas să fie legată cu Ungaria

by admin

Autostrada Transilvania este tot mai aproape de legătura cu Ungaria. Potrivit Prefecturii județului Bihor, secțiunea Biharia- Borș, care face legătura cu autostrada maghiară M4, este finalizată în proporție de 84%.

Autostrada A3 (secțiunea 3C3) – lucrări de așternere a stratului de uzură MAS16

Secțiunea 3C3 Biharia-Borș a autostrăzii A3 este finalizată în proporție de 84%, se arată în raportul prezentat prefectului Dumitru Țiplea de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj. Secțiunea, cu o lungime de 5,35 km, va face legătura cu autostrada M4 și, mai departe, cu întreaga rețea de drumuri de mare viteză din Europa Centrală și de Vest.Valoarea contractului pentru secțiunea 3C3 este de 134,22 milioane lei (fără TVA) și lucrările sunt executate de asocierea Trameco S.A – Vahostav SK a.s. – Drumuri Bihor S.A – Drum Asfalt S.R.L – East Water Drillings S.R.L.Autostrada A3, numită și Autostrada Transilvania pe porțiunea Brașov-Borș, face legătura dintre București și ieșirea spre Ungaria prin Borș. Proiectul construirii autostrăzii A3 a fost inițiat în urma emiterii Ordonanței de Urgență nr. 120 din 2003.

Publicată de Institutia Prefectului Bihor pe Joi, 7 mai 2020

Secțiunea Biharia- Borș măsoară 5,35 de kilometri și va lega Autostrada Transilvania de Ungaria și, mai departe, de rețeaua de drumuri de mare viteză din Europa Centrală și de Vest. Valoarea contractului pentru această bucată este de 134 de milioane de lei (fără taxa pe valoarea adăugată) și lucrările sunt executate de asocierea Trameco – Vahostav SK – Drumuri Bihor – Drum Asfalt – East Water Drillings.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza