VIDEO: Alin Tișe, după depunerea candidaturii pentru un nou mandat la șefia CJ Cluj:” Am demonstrat că putem face o administrație performantă”

by Christian Suciu

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, și-a depus luni candidatura pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Cluj. Alături de el s-au mai aflat primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, liderul PNL, Daniel Buda și Prefectul Județului, Irina Munteanu.

VIDEO:

”Depunerea candidaturilor de astăzi reprezintă un angajament pe care noi îl facem, PNL, în fața clujenilor. Un angajament mai vechi și anume cel de a dezvolta acest județ și de a aduce un plus de bine în viața fiecărui clujean. Acest parteneriat a început în urmă cu câțiva ani. Parteneriatul cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc și cu ceilalți primari din județ, am făcut ca județul Cluj să fie unul fruntaș atât în ceea ce privește dezvoltarea lui, cât și în ceea ce privește veniturile pe cap de locuitor. Suntem pe un trend ascendent.

Dacă până acum ținta noastră a fost de a fi județul nr.1 în tot ce înseamnă dezvoltare și de a crea condițiile cele mai bune de trai, ne dorim ca în viitor Clujul să poată concura cu orice oraș din Europa, începând cu acest nou mandat. Vom vorbi în acest mandat de proiecte mari (Aeroportul Regional, Centura Metropolitană), vorbim de poli de creștere în fiecare municipiu reședință de județ și condiții optime de dezvoltare în fiecare comună.

Astăzi găsim în fiecare comună din Cluj minimul de dezvoltare: drum, apă și canalizare și încercăm să eliminăm, cât putem de mult, decalajul dintre mediul rural și mediul urban. Avem oamenii potriviți, mijloacele și viziunea necesară pentru a pune în practică proiectele de dezvoltare. Le mulțumesc colegilor din CJ și primarilor din județ.”, a declarat Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, în urma depunerii oficiale a candidaturii pentru un nou mandat.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza