Vasile Dâncu: PSD va câștiga prezidențialele în 2024. Nu cred că vom putea face o greșeală atât de mare încât să pierdem postul de președinte!

by admin

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, este convins că partidul din care face parte va câștiga alegerile prezidențiale din 2024. Dâncu susține că actuala conducere a partidului nu mai poate face o greșeală atât de mare încât să piardă postul de președinte. Actualul senator a fost invitatul emisiunii Servus, Cluj!

“Eu, ca analist și ca om care am stat cu studii și cercetări alături de cei care au candidat (la alegerile prezidențiale n.red.) după Ion Iliescu încoace, vreau să vă spun că  toate alegerile pe care le-am pierdut au fost alegeri pierdute din vina PSD-ului. Din greșelile de proiect, din greșelile de parcurs sau din greșeala de alegere a candidatului. Dacă PSD își va alege candidatul așa cum trebuie, un candidat care să câștige, nu un candidat care să îi fie impus de exemplu prin ceva lucruri din afară care să fie doar un sparring partner, atunci va câștiga. Eu sunt sigur că va câștiga PSD-ul. Nu cred că vom putea face actuala echipă o greșeală atât de mare încât să mai pierdem postul de președinte în 2024. Am speranța că împreună cu colegii mei nu vom accepta tot felul de candidați de conjunctură ci candidați care să câștige cu un profil câștigător și cu un proiect important. Pentru că nu candidează numai oameni. În 2024 va fi fost pandemie și vor candida un om și un proiect. Dacă proiectul este important și omul poate să îl prezinte ca lumea, câștigăm fără nicio problemă”,

a declarat Vasile Dâncu în emisiunea Servus, Cluj!

Foto: dcnews.ro

Te-ar putea interesa si

4 comentarii

Razvan_Cluj 23/04/2021 - 14:46

asa ati zis si cu Dr Ponta

Raspunde
Alex 23/04/2021 - 15:01

Mama lui Oprisan presedinte!

Raspunde
equalizer 02/05/2021 - 17:58

PSD nu va mai castiga nimic in urmatorii 100 de ani.
PSD e un partid compromis precum partidul nazist.
In Romania era necesar un proces a la Nürenberg si apoi sa se mearga cu democratia mai departe.
Hotii,coruptii si tot putregaiul din politica romaneasca trebuie eutanasiat.

Raspunde
Marius G 14/05/2021 - 08:06

La prezidentiale nicio sansa pentru PSD pentru ca acolo pot vota si diaspora, iar ei nu uita ca PSD sunt descendentii fostul partid comunist.
Doar la locale mai prinde PSDul mandate pentru ca e plina tara de sclavi si asistati sociali analfabeti care ii voteaza pentru faina, zahar si ulei.
Dancule.. radeti draqu mustata ca ajungi langa celalalt mustacios al PSD.

Raspunde

Comenteaza