U Cluj, victorie în Cupa României! Șepcile roșii trec de Concordia Chiajna după 0-2

by Christian Suciu

Universitatea Cluj și-a asigurat parcursul în Cupa României în urma victoriei obținute pe teren propriu împotriva Concordiei Chiajna cu scorul de 0-2. Pentru formația pregătită de Eugen Neagoe au marcat Mamadou Thiam (18′) și Lorand Fulop (58′).

Antrenorul clujenilor, Eugen Neagoe, și-a felicitat elevii pentru performanța obținută și speră la un parcurs pozitiv în cadrul competiției care să onoreze tradiția lui U Cluj în cadrul acesteia.

” Într-adevăr au făcut un joc bun, chiar dacă terenul a fost așa cum a fost. Merită felicitări pentru efortul pe care l-au făcut. Am avut și mulți jucători noi care nu au jucat multe minute. Au încercat să joace și ei chiar dacă nu au făcut-o până acum. Am încredere în toți jucătorii pe care îi avem în lot. Le-am și spus acest lucru, iar ei știu. Suntem totuși «U» Cluj, o echipă cu tradiție, studențească, cu suporteri foarte mulți. Trebuie să ne respectăm și ei au făcut-o în această seară și merită felicitări.” a declarat la finalul meciului Eugen Neagoe.

Fostul secund al echipei naționale a analizat totodată situația în care se află în prezent echipa națională după retrogradarea în Liga C a Ligii Națiunilor dar și fotbalul românesc după eliminarea cluburilor din Super Ligă.

”(n.r. despre adversarele din Conference League) Erau echipe de nivelul nostru, pe care puteam să le depăşim, fără doar şi poate. Din păcate, am terminat pe ultimul loc, o poziţie care nu ne face cinste. Trebuie să fim atenţi, să discutăm, toţi oamenii din fotbal, ce se întâmplă de mulţi ani. Nu doar jucătorii care sunt acolo sunt vinovaţi, suntem cu toţii vinovaţi. Antrenori, jucători, conducători din fotbalul românesc. Nu sunt în măsură să dau verdicte despre selecţioner. Sper ca oamenii din Federaţie să ia deciziile cele mai bune.” a mai adăugat Eugen Neagoe.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza