U Cluj obține prima victorie în Superligă! Neagoe:” Sunt 3 puncte uriașe, foarte importante pentru noi”

by Christian Suciu

Universitatea Cluj s-a impus cu 1-0 în fața lui CS Mioveni în deplasarea cu C.S. Mioveni din cea de-a zecea etapă a Super Ligii 1. Formația pregătită de Eugen Neagoe a reușit să securizeze prima victorie a acestui sezon competițional prin golul marcat în minutul 35 de portughezul Ely Fernandes. În ciuda rezultatului pozitiv, principalul clujenilor consideră că echipa nu a jucat la nivelul așteptat însă s-a arătat mulțumit de deznodământul partidei.

”Am câștigat 3 puncte uriașe, foarte importante pentru noi. Prima victorie a venit în etapa cu numărul 10. Am suferit și astăzi foarte mult. Toți jucătorii și-au dorit foarte mult victoria. Astăzi nu am făcut cel mai bun joc. În celelate partide pe care le-am disputat pe bancă. Cu siguranță va fi altă atmosferă în vestiar, nu vor mai sta cu capul plecat. Dar nu am realizat nimic, ne așteaptă în continuare meciuri grele. Va fi o luptă grea. Să nu vă surprindă, vor fi mai multe echipe care vor intra în această horă a retrogradării. Orice echipă poate învinge pe oricine. Știm că runda viitoare nu va fi ușor, Chindia are jucători valoroși. Pe mulți dintre ei îi cunosc. Ajutați de fani, putem realiza ce ne dorim.” a declarat Eugen Neagoe într-o intervenție pentru Orange Sport.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

U Cluj 13/09/2022 - 16:17

Usor cu pianul…. Da, 3 puncte si atat ! Chinuite rau ! Ati dat afara 5 jucatori slabi si ati adus alti 5 la fel de loaze! Ciurucuri si firimituri aruncate de la masa celor de la Craiova, Voluntari sau Hermannstadt. Pardon, Iliev e chiar portar bun. In continuare avem joc si lot de liga a 2-a. Doar printr-o mare minune scapam anul asta de la retrogradare !

Raspunde

Comenteaza