Târg caritabil de Mărțișor în Campusul Hasdeu

by admin

Duminică, 16 februarie, între orele 12 și 18, în localul Hash Bar din complexul studențesc Hasdeu va avea loc un târg de mărțișor, pentru strângere de fonduri pentru funcționarea Asociației pentru protejarea animalelor NUCA.

„Ne pregatim de o noua intalnire cu voi. Noua ne plac martisoarele cu pisici pictate asa ca v-am pregatit multe. Artisti diferiti, modele si culori nenumarate, recunostinta noastra fara masura. Flori si dulciuri ca asa e primavara. Catei in vizita ca nu se poate altfel. Cafea si limonada de la Hash Bar fix cum ne place. Si poate prindem si o zi cu soare. Noi va asteptam cu tot dragul si nu ne-ati dezamagit niciodata asa ca incercam sa avem si mai multe din ceea ce am vazut ca apreciati. Impreuna facem multi catei si pisici fericiti. Mai avem cateva calendare, avem noile fise de 3,5%, avem pliante informative despre cum sa ne deveniti foster, cum sa ajutati la sterilizarea comunitatilor de pisici fara stapan, despre importanta microcipului si mai suntem si noi sa impartasim din experienta”, precizează organizatorii.


Așadar, duminică, 16 februarie, la HASH Bar in Hasdeu 43A, cu toții sunt așteptați „cu multe martisoare și cu speranță de o primăvară bună pentru noi toți și animalele noastre”.

Fondurile care vor fi strânse în acest fel vor fi utilizate pentru a susține în continuare activitatea asociației organizatare.

„Sunt fonduri de care avem mare nevoie sa putem continua tratamentele cateilor si pisicilor internati, sa putem salva, steriliza si da in adoptie, sa ne putem continua campaniile educationale in scoli si gradinite si sa schimbam in bine viata atator suflete”, spun cei de la Asociația Nuca.Te-ar putea interesa si

Comenteaza