Studenți de la zece universități din România se află la Cluj, în schimb de experiență la UBB

by admin

În perioada 19-25 august, studenții UBB organizează tabăra studențească MINDSPARK. Aflată la prima ediție, această tabără de vară, organizată de Asociația StudPAC, din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, aduce împreună 30 de studenți de la zece universități din România, într-un proiect de dezvoltare a unor modele de bune practici în mediul universitar.

Studenții participanți sunt cazați în Campus Hașdeu și timp de o săptămână, alături de studenții organizatori, participă la workshopuri creative și cursuri non-formale care au menirea de a crea o comunitate studențească activă și unită.

Cu specializări diverse, de la energetică și științe agricole, la drept și sociologie, tinerii prezenți la Cluj-Napoca au un numitor comun, dorința de implicare în societate și învățarea continuă.

„A fost o idee îndrăzneață să organizăm această tabără, este primul proiect mare pe care asociația noastră studențească îl gestionează și ne bucurăm că Universitatea Babeș-Bolyai ne-a ajutat să punem în aplicare această idee.”- declară organizatorii.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza