Se închide circulația pe strada Dragalina, din cauza lucrărilor la malul Someșului

by admin

Primăria municipiului Cluj-Napoca a anunțat că va impune restricții de circulație pe strada Dragalina, în urma avansării execuției lucrărilor de modernizare a malurilor Someșului. Astfel, în cadrul proiectului se impune execuția în prealabil a lucrărilor de înlocuire a rețelei de apă și reabilitarea conductei de canalizare.

În aceste condiții, începând de luni, 3 aprilie, circulația pe strada General Dragalina, între str. Mamaia și str. Horea va fi închisă, iar pe tronsonul cuprins între Piața Horea, Cloșca și Crișan și strada Mamaia se va permite doar accesul riveranilor.

Traseele de deviere a circulației recomandate:

  1. Dinspre cartierul Grigorescu spre Centru/str. Horea:
  • str. Giuseppe Garibaldi- str. George Cosbuc- str. Card. Iuliu Hossu/Calea Moților – pe această rută este interzis accesul autovehiculelor cu greutatea mai mare de 7,5t, cu excepția transportului în comun;
  • pod Napoca- Splaiul Independenței (viraj dreapta)- str.George Coșbuc- str. Card. Iuliu Hossu/Calea Moților;

2. Dinspre str. Horea/Centru spre cartierul Grigorescu:

  • str.Horea- str. Emil Racoviță- str. Gruia- str. Rahovei- str. C.A.Rosetti;
  • str.Horea- str.George Barițiu- Splaiul Independenței- pod Napoca/pod Garibaldi.

Ca urmare a închiderii circulației pe str. Dragalina, stațiile de transport în comun „Dragalina Nord” și „Dragalina Sud” vor fi anulate, iar traseele autobuzelor de pe aceasta vor fi reconfigurate astfel:

  • circulația autobuzelor de pe liniile 27 și 28 dinspre cartierul Grigorescu va fi deviată la ieșirea de pe str. Octavian Goga pe podul Napoca- Splaiul Independenței- str. George Barițiu-str. Horea;
  • circulația autobuzelor de pe liniile 26, 26L, 27, 28, 28B, 41, 44 spre cartierul Grigorescu va fi deviată pe str. George Barițiu- Splaiul Independenței- pod Napoca- str. Octavian Goga.

„Lucrările și traficul vor monitorizate în permanență, iar în situația în care se impune se vor identifica/propune și alte trasee alternative de circulație. Rugăm toți participanții la trafic să respecte semnalizarea rutieră și să identifice din timp traseele alternative pentru deplasare”, transmite Primăria Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza