Școala Gimnazială Specială Huedin va fi modernizată cu bani europeni

by admin

Școala Gimnazială Specială din Huedin va fi modernizată cu bani europeni. Consiliul Județean Cluj a scos la licitație lucrările de execuție ce vizează reabilitarea, modernizarea și echiparea instituției de învățământ. Astfel, în baza acestei investiții, școala va beneficia de lucrări de termoizolare a pereților exteriori, de refacere a fațadelor și a învelitorilor, cu aducerea ansamblului la imaginea originală și amenajări de ordin funcțional la sistemul de compartimentare.

Totodată, vor fi executate reparații, reabilitări și înlocuiri la nivelul finisajelor și tâmplăriei, se vor moderniza instalațiile electrice, termice și sanitare și vor fi instalate centrale termice în fiecare corp de clădire. De asemenea, vor fi realizate rampe pentru persoane cu dizabilități, vor fi amenajate noi grupuri sanitare și o bibliotecă cu spații de lectură.

„Odată cu finalizarea acestei investiții vom reuși să creștem considerabil calitatea serviciilor oferite tinerilor care frecventează cursurile școlii și vom asigura condițiile necesare unei bune pregătiri atât din punct de vedere educațional, cât și din punct de vedere social,” a transmis Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Cu o valoare estimată de 15.062.487 lei, lucrările vor avea o durată de execuție de 15 luni de la data emiterii ordinului de începere.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza