Profesorul clujean Dan C. Vodnar, a fost inclus în topul celor mai mari oameni de știință ai lumii

by Bianca Baraboi

Prof. dr. Dan Vodnar, de la USAMV Cluj-Napoca, profesor de Gastronomie Moleculară și președinte al Senatului Universității, apare în Top 0.05% oameni de știință din lume în Domeniul Agricultură și Resurse Naturale, la Disciplina Știința și Tehnologia Alimentelor.

În topul care sintetizează activitatea sa de cercetare din ultimii cinci ani, profesorul Dan C. Vodnar a fost ierarhizat pe locul 99 în domeniul de expertiză menționat și poziția 6.259 la general dintr-un total de 30 milioane de cercetători incluși în acest top.

Profilul său pe ScholarGPS™ poate fi consultat aici: https://scholargps.com/scholars/95598613694310/dan-cristian-vodnar.

„Această recunoaștere prestigioasă, sub statutul de <Highly Ranked Scholar – Prior Five Years> pentru performanța excepțională în diferite domenii de expertiză, se datorează, în mare măsură, echipei mele de cercetare. Acest succes nu ar fi fost posibil fără dedicarea, efortul și implicarea colegilor și colaboratorilor mei”, a transmis prof. dr. Dan Vodnar.

În ierarhia ”Prior 5 years”, dar la ”Top Scholars by Institution”, tot la Domeniul Agricultură și Resurse Naturale, se află și Asist. univ. dr. Lavinia Călinoiu (locul 2.477), iar la Domeniul Științele Vieții, Prof. dr. Andrei Mihalca (Facultatea de Medicină Veterinară) ocupă locul 7.609. De asemenea, în ierarhia ”Lifetime”, Prof. dr. Carmen Socaciu ocupă locul 4.798 la nivel mondial (Domeniul Agricultură și Resurse Naturale).

Te-ar putea interesa si

Comenteaza