Primarul Clujului felicită campionii României la tenis de masă U2:” România este campioana europeană a tenisului de masă ”

by Christian Suciu

Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a fost prezent al decernarea premiilor Campionatului European de tenis de masă la categoria U21 desfășurat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Edilul clujean i-a felicitat pe reprezentanții României ce au cucerit titlul european la Cluj la categoriile simplu, mixt și dublu-mixt.

” Astăzi am avut ocazia să premiez sportivii ajunși în finalele dublu masculin, dublu feminin, simplu masculin și simplu feminin Campionatului European de Tenis de Masă ROMSTAL U21. În perioada 14-18 septembrie, evenimentul de talie europeană a reunit la Cluj-Napoca cei mai buni sportivi europeni până în 21 de ani, băieți și fete, în probele de simplu, dublu și dublu mixt.

Sâmbătă, România a cucerit două medalii, aur şi bronz, în proba de dublu mixt. Meciul pentru trofeul U21 la dublu mixt a fost controlat și câștigat de către Camelia Mitrofan și Andrei Istrate. Medalia de bronz a fost câștigată de perechea Darius Movileanu/Elena Zaharia. Felicitări tuturor și mult succes în parcursul sportiv! Hai România!! De asemenea, felicit stafful pentru organizarea de excepție a acestui campionat european.” a declarat Emil Boc în urma Campionatului organizat cu sprijinul de 300 de mii de euro al municipalității clujene.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza