Primarul Buzăului, Constantin Toma, replică pentru Rareș Bogdan! Toma (PSD):”Nu curge nici lapte, nici miere la liberali. De ce primarii lor din Buzău au trecut la PSD?”

by Christian Suciu

Primarul Buzăului, social democratul Constantin Toma, l-a contrazis pe prim-vicepreședintele PNL , Rareș Bogdan, ce a lăudat administrațiile locale conduse de primarii PNL în cadrul evenimentului de lansare a candidaților PNL din județul Buzău. Acesta a declarat în cadrul emisiunii Prima News cu Ciprian Aron că situația orașelor din Transilvania nu se poate compara cu ceea ce se întâmplă în restul ţării.

”La Buzău sunt administrații socialiste de 34 de ani, cu mic intermezzo a unuia care a plecat după ce a câștigat pe USL la PSD. În rest, lucrurile se văd din avion. Acolo unde sunt liberali conducerea județelor și unde liberalii conduc administrațiile locale, curge lapte și miere, vin investiții străine, vin bani europeni și vin mulți. Acolo unde sunt socialiști, situația e diferită, cu foarte mici excepții.”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

Potrivit edilului din Buzău, situația orașelor transilvănene nu ar trebui comparată cu cea a orașelor din Moldova sau din Muntenia, deoarece acestea au o istorie și o cultură aparte, în care influența vestică este pregnantă.

”Rareş compară oraşele din Transilvania cu cele din restul ţării. Dar e o altă istorie, o altă geografie şi o altă moştenire. Asta nu înseamna că ceilalţi nu performează. Ba performează chiar bine. Dacă era atâta lapte şi miere la PNL, de ce primarii lor din Buzău, zece de toţi, au trecut la PSD? Nu curge nici lapte, nici miere la liberali.”, a declarat primarul Constantin Toma pentru Prima News.

VIDEO:

sursa: primanews.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza