Primăria ia măsuri după accidentul mortal de pe Horea: praguri de sol pe mai multe străzi din oraș

by admin

Un accident mortal de circulație a avut loc duminica trecută pe strada Horea. Un șofer băut, care circula cu viteză, a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. O persoană a murit și alte patru au fost rănite în accident.

La numai câteva zile de la accident, Primăria ia măsuri pentru a-i mai liniști pe vitezomani. Municipalitatea a decis să amplaseze praguri de sol pe mai multe străzi din oraș.

„Am avut în această săptămână o Comisie de Circulație în care am identificat cel puțin 20 de zone în municipiul Cluj-Napoca unde trebuie să montăm praguri de sol pentru a tempera puțin viteza. Constatăm în ultima perioadă că se întâmplă din ce în ce mai multe accidente la nivelul municipiului Cluj-Napoca. Avem și câteva acțiuni împreună cu Poliția Locală și Poliția Rutieră în această direcție. Aș vrea să îi avertizez pe toți clujenii că în fiecare săptămână vor fi făcute aceste acțiuni de prevenție, în primul rând, să fie prezenți polițiștii locali și cei de la Rutieră. Uitați-vă că aproape în fiecare zi se întâmplă unul sau două accidente cu victimă, și cred că componenta de prevenție este destul de serioasă și sunt și pietoni implicați în aceste accidente, sunt foarte multe persoane care circulă în stare de ebrietate. Uitați-vă ultimul accident de pe strada Horea, accident care s-a soldat cu o victimă, fiind o persoană în stare de ebrietate la volan. Aceste lucruri va trebui să le limităm. Să înțeleagă și șoferii și pietonii că trebuie să circule în siguranță”, a explicat viceprimarul Dan Tarcea.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza