UPDATE: Peste 250 de decese provocate de COVID-19 în România. 17 morți raportați vineri

by admin

UPDATE:

Grupul de Comunicare Strategică a raportat 8 noi decese asociate cu COVID-19. Până în prezent, 265 de persoane au fost ucise de noul coronavirus. 

Deces 258 Bărbat, 75 de ani din județul Bacău. Debut pe data de 31 martie, când a fost iInternat la Spitalul Municipal Onești, unde a primit oxigen pe mască. Confirmat pe 1 aprilie în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași. Decedat pe 9 aprilie. Boli preexistente: Pneumopatie acuta, Insuficienta respiratorie acuta. BPOC. HTA. ICC. Insuficiența renala acuta

Deces 259 Bărbat, 53 de ani, din județul Bacău. Internat în Spitalul Municipal Onești – Secția Boli infecțioase pe 7 aprilie, cu diagnostic Pneumonie. Recoltat pe 8 aprilie, confirmat pe 9 aprilie în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași. Decedat pe 9 aprilie, în secția ATI. Boli preexistente: Pneumonie bilaterală. Insuficiență respiratorie acută severă. HTA. Obezitate.

Deces 260 Bărbat, 53 de ani din județul Bacău. Internat pe 23. martie în INBI Balș. Confirmat pe 23 martie în INBI Balș. Decedat pe 10 aprilie. Condiții medicale preexistente: diabet zaharat. Contact cu caz care a revenit din Dubai.

Deces 261 Femeie, 47 de ani din județul Bihor. Internată pe 9 aprilie în SCM Oradea- Secția Boli infecțioase, în stare gravă. Recoltat pe 9 aprilie, confirmată pe 9 aprilie în SCM Oradea. Decedată pe 9 aprilie.

Deces 262 Femeie, 80 de ani din municipiul București. Debut pe 29 martie. Internată în perioada 15 martie- 31 martie în SUUB București, transferată pe 31 martie în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” București. Decedată pe 09 aprilie. Condiții medicale preexistente: Boală cardiovasculară.

Deces 263 Bărbat, 50 de ani din județul Galați. Internat pe 30 martie în Spitalul de Boli Infecțioase Galați, transferat în Secția ATI pe 2 aprilie. Confirmat pe 30 martie în Spitalul Județean de Urgență Galați. Decedat pe 9 aprilie. Condiții medicale preexistente: HTA. Diabet zaharat. Revenit din Spania pe 13 martie.

Deces 264 Bărbat, 46 de ani din județul Suceava. Internat pe 22 martie în Spitalul Județean de Urgență Suceava. Recoltat pe 2 aprilie, confirmat pe 5 aprilie. Decedat pe 9 aprilie. Condiții medicale preexistente: Obezitate morbidă, CIC, HTA, Diabet zaharat tip II.

Deces 265 Femeie, 80 de ani din județul Timiș. Internată în SCBIP Timișoara- Secția Pneumologie pe 5 aprilie. Confirmat pe 5 aprilie. Decedat pe 9 aprilie. Condiții medicale preexistente: Boală cardiovasculară. Diabet zaharat tip II. Contact cu caz confirmat

Joi a fost o zi neagră pentru România, cu 28 de noi decese provocate de COVID-19. A fost cel mai mare număr de morți raportat într-o singură zi. Din păcate, veștile proaste nu se opresc aici. Vineri dimineața a fost anunțat decesul a încă 8 pacienți confirmați cu noul coronavirus. Numărul total al victimelor a ajuns la 257.

Deces 249 Bărbat, 79 ani, județul Arad. Internat în Spitalul Clinic Județean Arad în data de 8 aprilie cu pneumonie și insuficiență respiratorie acută. În aceeași zi a fost confirmat cu COVID-19. Comorbidități: sechele TBC, cardiopatie ischemică, bloc de ramură dreaptă. A decedat pe 8 aprilie.

Deces 250 Femeie, 45 ani, județul Arad. Internată în Spitalul Clinic Județean Arad în data de 7 aprilie cu bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută. În aceeași zi a și decedat. Comorbidități: obezitate gr. II/III.

Deces 251 Bărbat, 66 ani, județul Gorj. Internat în Spitalul Județean Targu Jiu- ATI în 5 aprilie. A decedat pe 7 aprilie, dar confirmarea pentru COVID-19 a venit pe 9 aprilie. Comorbidități: insuficiență cardiacă, cardiomiopatie dilatativă, emfizem pulmonar, bloc atrio-ventricular, pleurezie masivă, BPOC.

Deces 252 Femeie, 77 ani, București. Internată în Spitalul Universitar în 20 martie pentru dializă. Confirmată cu COVID-19 în data de 4 aprilie și transferată la Spitalul Colentina. Decedată în data de 9 aprilie. Comorbidități: insuficiență renală cronică.

Deces 253 Femeie, 74 ani, județul Hunedoara. Internată în Spitalul Municipal Hunedoara- ATI în 2 aprilie. Recoltare probe pentru COVID-19 în 2 aprilie, confirmată în data de 8 aprilie. A decedat însă pe 5 aprilie. Comorbidități: HTA.

Deces 254 Femeie, 69 de ani, din județul Timiș, revenită recent din Germania. Internată în Spitalul Municipal Lugoj, pentru tuse și dificultăți în respirație, în data de 20 martie și transferată în 24 martie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara. A decedat pe 9 aprilie. Comorbidități: boală cardiovasculară.

Deces 255 Bărbat, 49 de ani, din județul Mureș. Internat în Spitalul Clinic Județean Mureș, pentru tuse și dificultăți în respirație, slăbiciune generală, în data de 7 aprilie. A decedat pe 8 aprilie. Comorbidități: boală cardiovasculară și HTA, diabet zaharat, obezitate, steatoză hepatică, boală renală, hiperparatiroidism.

Deces 256 Femeie, 76 de ani, din județul Mureș. Internată în Spitalul Clinic Județean Mureș, pentru febră, tuse și dificultăți în respirație, în data de 6 aprilie, transferată la secția Chirurgie- COVID SC Mures, în 7 aprilie. A decedat pe 9 aprilie. Comorbidități: diabet zaharat, Parkinson, fractură de col femural.

Deces 257 Bărbat, 84 de ani, din județul Neamț. Internat în Spitalul Județean Clinic de Urgență Piatra Neamț, secția de nefrologie. Confirmat în 2 aprilie, a decedat o săptămână mai târziu. Comorbidități: boală renală cronică. Persoană dializată la un centru în care au fost și alte cazuri confirmate.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza