Percheziții la locuințele unor traficanți de droguri. Două persoane au fost reținute

by admin

Acțiune a polițiștilor clujeni la locuințele unor traficanți de droguri. Oamenii legii au percheziționat locuințele a patru persoane, bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

„La data de 26 mai, polițiștii Brigăzii  Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca și procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj au pus în executare patru mandate de percheziție, în municipiul Cluj-Napoca, la locuințele unor persoane bănuite de deţinerea pentru consum propriu și comercializarea de droguri de risc și de mare risc.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate droguri de risc (aproximativ 290 de grame de cannabis), grindere, cântare electronice și alte bunuri care ar avea legătură cu activitatea infracțională”, a transmis IPJ Cluj.

În urma perchezițiilor au fost puse în executare două mandate de aducere, iar, în baza probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi tineri, de 21, respectiv 27 de ani.

În cadrul activităților derulate, suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

De asemenea, activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Cluj și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza