Percheziții în Cluj, la o grupare de traficanți de droguri. 11 persoane au fost reținute

by admin

Razii ale polițiștilor clujeni la domiciliile membrilor unei grupări de traficanți de droguri. Oamenii legii au percheziționat locuințele a 12 suspecți, bănuiți de trafic de droguri şi efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

„Din cercetări a reieșit că, din 2019 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi procurat, pus în vânzare, comercializat și deținut pentru consum propriu droguri de risc și substanțe psihoactive, în județele Cluj și Hunedoara.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 1 kg de cannabis, aproximativ 200 de plicuri ce conțineau substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 16.620 de lei, 7.890 de euro, mai multe telefoane mobile, o puşcă airsoft, grindere, bancnote rulate, cântare electronice şi ambalaje cu urme de substanţe.

Totodată, a fost depistat un bărbat urmărit, acesta fiind condamnat definitiv într-o cauză privind comercializarea de substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

În urma perchezițiilor, 11 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților, în vederea dispunerii măsurilor preventive.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale. La acțiune au participat și polițiști ai brigăzilor de combatere a criminalității organizate Alba şi Mureş, precum și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza