Noi decese de COVID-19. Bilanțul victimelor crește îngrijorător

by admin

Numărul pacienților cu COVID-19 decedați din cauza noului coronavirus a ajuns la 227, după ce joi dimineață Grupul de Comunicare Strategică a anunțat încă șapte victime.

Deces 221 Bărbat, 88 de ani, din București. Internat la Spitalul COVID- Colentina, în data de 3 aprilie (în ATI), prin transfer de la Spitalul Universitar de Urgență București. Condiții medicale preexistente: diabet zaharat, HTA ischemică, neurologică cronică, neoplasm, Alzheimer. A fost confirmat cu coronavirus în aceeași zi. A decedat pe 6 aprilie.

Deces 222  Femeie, 80 de ani, din București. Internată la Spitalul COVID- Colentina, în data de 31 martie (în ATI), după ce în perioada 12-13 martie a fost internată în Spitalul Universitar de Urgență București. Condiții medicale preexistente: diabet zaharat, boală hepatică, cardiovasculară, renală. A decedat pe 2 aprilie, confirmarea cu coronavirus venind o zi mai târziu.

Deces 223 Bărbat, 81 de ani, din județul Brașov. Internat la Spitalul Clinic Județean Brașov, în data de 30 martie, în secția ATI din 7 aprilie. Condiții medicale preexistente: diabet zaharat tip II, obezitate, insuficiență mitrală. Confirmat cu COVID-19 pe 8 aprilie, când a și decedat. 

Deces 224 Bărbat, 64 de ani, din județul Mureș. Internat la Spitalul Clinic Județean Tg. Mureș, în data de 3 aprilie (ATI). Condiții medicale preexistente: boală cardiovasculară, diabet zaharat, obezitate. A decedat pe 8 aprilie.

Deces 225 Bărbat, 66 de ani, din județul Mureș. Internat la Spitalul Clinic Județean Tg. Mureș, în data de 06 aprilie. Condiții medicale preexistente: boală renală. A decedat o zi mai târziu.

Deces 226 Bărbat, 86 de ani, din județul Hunedoara. Internat la Spitalul Municipal Hunedoara, în data de 3 aprilie.Pacientul a fost transferat în ATI în 5 aprilie. Condiții medicale preexistente: HTA, demență, BPOC, imobilizat la pat. A decedat pe 5 aprilie, dar a fost confirmat cu COVID-19 abia după trei zile.

Deces 227 Femeie, 70 de ani, din județul Alba. Internată la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, în data de 7 aprilie. Condiții medicale preexistente: diabet zaharat tip II, HTA, nefropatie diabetică. A decedat o zi mai târziu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza