Ministerul Sănătății: “Ție de ce îți e dor?”

by admin

Ministerul Sănătății trage un semnal de alarmă asupra vaccinării, dar și a informațiilor false legate de pandemia Covid-19. Autoritățile încurajează populația să se vaccineze în număr cât mai mare pentru a se putea bucura la un moment dat de toate activitățile normale.

“Ție de ce îți e dor? De o vizită la bunici? De o plimbare pe malul mării la răsărit? De o petrecere cu prietenii? Doar cu ajutorul vaccinării putem să oprim pandemia și să revenim la normal. Informațiile false sau înșelătoare legate de pandemia COVID-19 reprezintă o amenințare la adresa sănătății publice, conform Comisiei Europene. Vă recomandăm să vă informați din surse de încredere”, a fost mesajul transmis de Ministerul Sănătății pe una dintre rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

s 06/03/2021 - 02:14

cum asa? ca vaccinul nu opreste infectarea, asa ca nu mai raspanditi fake news, ministerul sanatatii! tocmai, creand impresia ca vaccinul va aduce revenirea la normalitate, faceti oamenii sa nu respecte restrictiile. adica atat timp cat restrictiile le adoptati in functie de incidenta cazurilor nu in functie de gravitatea lor, cum anume o sa fie vaccinul revenire la normalitate? ca vaccinul doar reduce gravitatea simptomelor nu si nr cazurilor, eu asa am auzit de la producatori.

Raspunde

Comenteaza