Mario Camora nu va putea onora convocarea la Națională din cauza accidentării suferite în meciul cu Rapid! Edi Iordănescu a ales deja înlocuitorul său

by Christian Suciu

Căpitanul CFR-ului și fundașul stânga al echipei naționale, Mario Camora a fost examinat de staff-ul medical al echipei naționale care a decis că jucătorul CFR-ului nu este apt de joc pentru partidele dinPreliminariile Euro 2024 împotriva selecționatelor din Andorra și Belarus. În locul său, Iordănescu junior l-a convocat pe Marius Ștefănescu, fundașul celor de la Sepsi OSK.

” Camora s-a prezentat în cantonamentul tricolorilor, însă controlul medical efectuat de staff-ul tricolorilor a arătat că acesta nu va putea fi recuperat pentru cele două partide. Astfel, Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Marius Ștefănescu.” au comunicat reprezentanții echipei naționale pe site-ul FRF.

După ce căpitanul clujenilor a părăsit cantonamentul naționalei din cauza unei leziuni musculare, fundașii Cristi Manea și Andrei Burcă rămân singurii ”feroviari” din lotul primei reprezentative a României pentru confruntările din preliminariile Euro 2024 din această lună. La reprezentativa U21 CFR Cluj are 3 jucători convocați și anume Claudiu Petrila, Daniel Bîrligea și portarul Răzvan Sava iar stranierul Emmanuel Yeboah a fost convocat la selecționata U23 a Ghanei.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza