Maine are loc prima probă scrisă la Bacalaureat. Cristi Danileț: „Nu riscați, căci dacă vă prindem nu vă iertăm!”

by admin

Mâine, 22 iunie, are loc prima probă a Bacalaureatului din acest an, cu examenul scris la Limba și literatura română. Anul acesta, situația este total diferită față de alți ani, fiind primul bacalaureat din istoria examenelor care se desfășoară în condiții stricte sanitare. Elevii vor fi triaţi epidemiologic şi este necesar să fie prezenți în sala de examen până la ora 8:30.

Judecătorul Cristi Danileț îi atenționează pe candidați să nu foloseacă metode de fraudă fiindcă vor fi taxați.

„Săptămâna viitoare au loc examenele de bacalaureat. Unii au învățat, alții nu prea. Cei din urmă se gândesc la tot felul de metode de a frauda. Vin către noi semnale că unii elevi umblă după închiriat echipament electronic cu o cască în care să le fie ‘suflate’ răspunsurile de către prietenași ce stau afară și caută răspunsurile în cărți.

Eu spun foarte clar: nu riscați! Nici voi, cei aflați în clasele unde dați examen, nici profesorii voștri care ar trebui să vă supravegheze temeinic, nici cei de afară cu care v-ați înțeles să vă sufle. Nu riscați, căci dacă vă prindem nu vă iertăm!”, transmite judecătorul Cristi Danileț.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

TOT CLUJEAN 22/06/2020 - 13:05

vaiiiiiiii!…..musteşte înţelepciunea din mustăcioara lui Danieleţ! oare ăsta nu are altceva de făcut?

Raspunde

Comenteaza