EXCLUSIV. Campanie de vaccinare la Castelul Banffy, înainte de Electric Castle. Prefectul Clujului a transmis când va avea loc

by admin

Invitat în emisiunea “Servus, Cluj!”, prefectul Clujului, Tasnadi Szilard, a declarat că în cea de-a doua jumătate a lunii iunie va fi organizat un Maraton de Vaccinare la Castelul Banffy din Bonțida, chiar înainte de festivalul Electric Castle. Prefectul a discutat despre această inițiativă cu secretarul de stat care se ocupă de restaurarea castelului, Csilla Hegedüs, urmând ca zilele viitoare să poată fi luată decizia finală în urma consultării și cu directorul DSP Cluj, Mihai Moisescu.

“Am discutat cu doamna secretară de stat, Csilla Hegedüs, cea care se ocupă de restaurarea Castelului Banffy unde va avea loc Electric Castle. Am propus să organizăm acolo un Maraton de Vaccinare. Este un subiect foarte proaspăt și vi-l spun în premieră în emisiunea dumneavoastră. O să vorbesc zilele acestea cu domnul Moisescu să încercăm să organizăm acest maraton la Castelul Banffy, probabil înainte de festival. Va exista un maraton tematic de vaccinare <<electrică>>, direct la castel. Din câte am înțeles de la doamna secretar de stat, oamenii care vor dori să viziteze castelul după restaurare, vor intra fără bani dacă se vor vaccina sau vor beneficia de un preț redus.

Există un oarecare val de birocrație ca să pornim un punct de vaccinare sau un Maraton, dar se poate rezolva într-un timp scurt totuși. Ne trebuie un partener cu care DSP să încheie un contract, iar prin urmare să deconteze serviciile aferente. De medici eu cred că putem beneficia la punctul respectiv. Mai este nevoie de dispoziția necesară a cetățenilor. Cred că în cea de-a doua parte a lunii iunie va putea funcționa acest maraton”, a transmis prefectul Clujului, Tasnadi Szilard.

Electric Castle va avea loc în această vară la Cluj-Napoca și în Bonțida, în perioada 6-15 august. Castelul Banffy din Bonțida va fi locul în care va începe evenimentul “experiment” EC Special pe 6 august. Până pe 15 august, nu mai puțin de 30 de spații din oraș vor găzdui scenele pentru cele 400 de evenimente.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza