Eugen Neagoe caută puncte pentru U Cluj în deplasarea la Mioveni!

by Christian Suciu

Antrenorul Universității Cluj pornește cu ambiție către meciul din următoarea etapă a SuperLigii și a transmis în conferința de presă premergătoare jocului că își dorește să spargă ghinionul și să aducă 3 puncte pentru echipa clujeană aflată pe penultima poziție a clasamentului.

” Suntem în fața unui joc foarte important. Dacă ne uităm la clasament, e o echipă care e în luptă directă cu noi. Le-a cerut băieților concentrare, o atitudine foarte bună și ei au răspuns bine în ultima perioadă. Nu vreau să ne gândim la ultimele jocuri în care am jucat bine, chiar dacă puteam să avem mai multe puncte. Trebuie să fim foarte bine și din punct de vedere mental și ne dorim să revenim la Cluj cu toate cele trei puncte. ” a declarat Eugen Neagoe.

Pentru partida care se va disputa în 12 Septembrie la ora 18:00, antrenorul Eugen Neagoe nu se va putea baza pe Dragoș Tescan în continuare accidentat după meciul cu FCSB și nici pe fundașii Pițian și Romeo, indisponibili si ei din cauza problemor medicale.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza