Denis Alibec a fost prezentat oficial la CFR Cluj

by admin

Denis Alibec (30 de ani) e marea lovitură a verii pentru CFR Cluj. Atacantul vine sub comanda lui Marius Şumudică sub formă de împrumut, pentru un sezon, de la Kayserispor.

“Bun venit în familia CFR, Denis Alibec! Cluburile CFR 1907 Cluj și Kayserispor (prima ligă din Turcia) au ajuns la o înțelegere privind împrumutul jucătorului Denis Alibec.

Astfel, atacantul român crescut de Farul Constanța și care a jucat în trecut la echipe precum Internazionale Milano (Italia), Mechelen (Belgia), Astra Giurgiu sau FCSB (România) va evolua în Gruia! Denis Alibec se mândrește și cu multiple selecții la Echipa națională a României!

Mult succes în culorile clubului nostru, Denis!”, i-a transmis conducerea clubului din Gruia.

Transferul s-a făcut la insistenţele lui Marius Şumudică, antrenorul sub comanda căruia Denis a dat cel mai bun randament al carierei, între 2014 şi 2017, când cei doi au colaborat la Astra şi au câştigat titlul de campioni ai României în stagiunea 2015/2016, în care Alibec şi Budescu au fost cei mai buni jucători din campionat. În momentul în care a ajuns în Turcia, Şumi a încercat să-l transfere atât la Kayseri, cât şi la Gaziantep, dar başkanii celor două echipe nu au reuşit să bată palma cu Ioan Niculae.

1,1 milioane de euro e cota de piaţă a lui Alibec, care era evaluat la 3 de euro în iunie 2017, pe când îmbrăca tricoul celor de la FCSB, unde a ajuns, de la Astra, în schimbul a 2,04 milioane de euro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza