Cursuri online cu ocazia alegerilor, pentru dezinfectarea sălilor de clasă

by admin

Toți elevii ar putea învăța online în prima zi după alegerile locale. Premierul Ludovic Orban a explicat că va fi nevoie de cel puțin o zi pentru dezinfectarea şi pregătirea claselor în care au fost secţii de votare. Premierul a precizat că o decizie finală va fi luată la nivel național în perioada următoare.

„Cu siguranţă va exista o decizie unitară. Am avut deja o discuţie, dar până nu luăm decizia şi cu consultarea tuturor factorilor, Autoritatea Electorală Permanentă, INSP, Ministerul Sănătăţii, nu vreau să vă dau acum un răspuns, dar cu siguranţă vor exista zile în care se va desfăşura activitatea şcolară online, nu se vor suspenda cursurile, ci se vor desfăşura online.

Pentru că avem nevoie de cel puţin o zi pentru a pregăti localurile secţiilor de votare, în condiţiile în care ştiţi că multe localuri ale secţiilor de votare sunt în şcoli.

De asemenea, vom avea nevoie de cel puţin o zi pentru a asigura dezinfecţia şi pregătirea claselor în care au fost secţii de votare pentru reprimirea copiilor”, a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă.

Premierul a spus că atunci când va fi stabilit exact numărul de zile în care cursurile se vor face doar online, printr-un ordin al ministrului Educaţiei, se va anunţa public.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

bbb 20/09/2020 - 10:53

cu ocazia după alegeri/ este gresita exprimarea, poate nu ati avut timp sa recititi

Raspunde

Comenteaza