Curățenie în lotul lui U Cluj după ratarea cupelor europene! Clujenii se despart de o echipă întreagă în această vară

by Christian Suciu

Universitatea Cluj a fost învinsă de Universitatea Craiova la lovituri de departajare în barajul pentru calificarea în turul doi preliminar al UEFA Conference League iar conducerea clujenilor ar urma să renunțe la serviciile mai multor jucători din actualul lot în pregătirea noului sezon competițional.

După plecarea lui Daniel Popa, alți 10 jucători ar urma să o părăsească pe Universitatea Cluj în următoarea perioadă, potrivit Sport.ro. Lista plecărilor ar începe cu portarul Plamen Iliev și fundașul Andrei Pițian și continuă cu mijlocașii Rogulic, Marco Rus și Filip Ilie, cărora le expiră împrumutul la U Cluj. De asememenea, pe lista plecărilor s-ar mai afla și Dragoș Tescan, Andrei Peteleu și Doukoure ce au evoluat sporadic pentru formația clujeană în actualul sezon dar și închizătorul Gabriel Simion, căruia îi expiră contractul în luna august.

Alex Chipciu, pentru încă un sezon la U Cluj!

În ciuda speculațiilor privind o despărțire de ”Șepcile Roșii” pentru a juca la Campioana României FCSB, Alexandru Chipciu (35 de ani) va continua la Universitatea Cluj cel puțin pentru încă un sezon, potrivit afirmațiilor făcute de președintele clujenilor, Radu Constantea.

”Da rămâne! Mai are un an de contract. Este căpitanul nostru şi va rămâne la Universitatea Cluj. Am văzut că au fost dezbateri despre o posibilă plecare la FCSB. Azi am avut două discuţii cu el şi nu şi-a manifestat intenţia să plece.”, a declarat Radu Constantea pentru Prima Sport.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza