Clujenii sunt așteptați duminică la Transylvania Open, indiferent de ziua pentru care au bilet

by admin

Clujenii sunt așteptați duminică la Transylvania Open, chiar dacă au bilet pentru alte zile. Măsura a fost luată de organizatori după ce Guvernul a decis că, începând de luni, competițiile sportive se vor desfășura fără spectatori.

„’Mai avem o zi în care putem să ne bucurăm de tenis împreună și vrem să o facem. Indiferent în ce zi a turneului ai bilet, duminică te așteptăm la BT Arena. BILETUL TĂU VA FI VALABIL DUMINICĂ, în limita a 50% din capacitate. În aceste condiții, e foarte posibil ca locul pe care îl ai pe bilet să se suprapună cu al altcuiva, astfel că te rugăm să fii înțelegător și să respecți locul celui care are bilet pentru ziua de Duminică. Ocupă unul din locurile libere.

Vei putea urmări meciurile programate și antrenamentul Emmei Răducanu. Știm că nu putem concentra o săptămână de turneu într-o zi, dar pentru fanii adevărați această zi e simbolică: sportul e despre susținere în orice moment, nu doar la victorie, conectare între public și jucătoare, bucuria de a-ți vedea campionii jucând, luptând, crezând în șansa lor indiferent de scor.

Asta credem și noi, că sportul merită o șansă în România. Nu renunțăm, iar anul viitor ne încăpățânăm să o luăm de la capăt, cu o sală, sperăm, plină ochi doar pentru Terenul Central. Ne încăpățânăm să aducem în fața voastră campioni și modele pentru noile generații. Abia așteptăm să vă vedem mâine în tribune!”, au transmis organizatorii turneului. 

Te-ar putea interesa si

Comenteaza