CFR Cluj întâlnește CSC Dumbrăvița în Cupa României!

by Christian Suciu

Campioana României CFR Cluj va disputa astăzi de la ora 18:15 un nou meci în Cupa României împotriva echipei timișene CSC Dumbrăvița. Meciul dintre cele formații va avea loc pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” iar pentru formația din Liga a doua duelul cu campioana ultimilor 5 ani reprezintă un moment istoric după cum admite antrenorul Cosmin Stan.

”Jucăm cu campioana României, un meci de care trebuie să ne bucurăm. Asta ar fi în linii mari. Nu știu cât de bine pică pentru noi acest meci. Am anticipat prost la meciul cu Rapid, când am zis că ne va prinde bine la capitolul experiență. După părerea mea, s-a întâmplat exact pe dos, ne-am luat un pic nasul la purtare și ne-am văzut mai fotbaliști decât suntem. De aceea, nu aș vrea să anticipez dacă e de bun augur sau nu meciul acesta, cu CFR Cluj. Exact cum am spus după săptămâna meciului cu Rapid, că probabil n-am făcut strategia corectă, de această dată abordăm altfel situația și cele două meciuri pe care le avem în această săptămână, joi cu CFR și duminică cu Dinamo. Va fi o strategie exact inversă față de atunci.” a declarat antrenorul Dumbrăviței potrivit Prosport.

Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a anunțat în urma meciului din campionat că în Cupă vor evolua jucătorii care nu au prins multe minute în actualul sezon iar printre aceștia se află nume precum Billong, Vito Hammershoy-Mistrati, Ze Gomes sau Ovidiu Hoban. În etapa precedentă a Cupei, CFR-ul a remizat cu Universitatea Cluj, în timp ce timișenii au pierdut în Giulești cu Rapidul lui Mutu la un scor de 4-1 în favoarea bucureștenilor.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza