CFR Cluj continuă transferurile pentru următorul sezon! Trupa lui Dan Petrescu s-a înțeles cu un jucător venit din Golf

by Christian Suciu

CFR Cluj a efectuat un nou transfer în pregătirea sezonului competițional 2024/2025 prin aducerea francezului Beni Nkololo (27 de ani), jucător ce poate evolua atât ca extremă dreaptă dar și în banda stângă sau pe postul de mijlocaș ofensiv. Acesta a strâns peste 200 de partide în ligile inferioare din Franța iar în ultimul sezon acesta a jucat la Al-Orobah în Saudi Pro League.

”Născut în Franța, fotbalistul de 27 de ani vine în Gruia după un sezon petrecut în Arabia Saudită, la Al-Orobah, echipă proaspăt promovată în Saudi Pro League în tricoul căreia a jucat 33 de partide, bifând 5 goluri și 5 pase decisive. Cu peste 200 de meciuri în carieră, Nkololo a mai evoluat in Franța pentru US Avranches, US Concarneau, Tours FC și SC Lyon, dar și în Australia, pentru Central Coast Mariners. Îi urăm bun venit și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, au transmis reprezentanții clubului clujean pe pagina oficială de Facebook.

Transferuri CFR Cluj :

Veniri: Armend Thaqi, Simao Rocha, Andrei Artean, Mohammed Kamara, Kalifa Kujabi, Adrian Păun, Beni Nkololo

Plecări: Cristi Manea, Cătălin Căbuz, Cristi Bălgrădean, Omar El Kaddouri, Petar Mamic, Filippo Falco, Alan Aussi, Luca Mihai

Te-ar putea interesa si

Comenteaza