Ceremonie DHC la UBB. Titlul îi va fi oferit prof. univ. dr. Ion Stoica, profesor la Berkeley

by admin

Universitatea „Babeș-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca organizează marți, 11 iunie, de la ora 11, ceremonia de decernare a titlului Doctor Honoris Causa domnului prof. univ. dr. Ion Stoica, profesor al University of California, Berkeley, USA.

Distincţia este acordată în urma propunerii formulate de reprezentanţii Facultăţii de Matematică și Informatică, în colaborare cu reprezentanții Techsylvania, pentru contribuții științifice remarcabile în domeniile sisteme distribuite, cloud computing și rețele de calculatoare.Ceremonia va fi organizată în Aula Magna a Universității Babeş-Bolyai (str. Mihail Kogălniceanu nr.1, et.2), iar  Laudatio va fi prezentată de Prof. univ. dr. Anca Andreica.

Profesor al University of California, Berkeley, Ion Stoica participă, în perioada 8-11 iunie 2019, în calitate de speaker, la Techsylvania, unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din Europa de Est.

Evenimentul, cu un public de peste 3.000 de participanți, preponderent antreprenori, are peste 50 speakeri internationali, multi dintre ei aflați pentru prima dată în Europa de Est.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza