Campanie de plantare de arbori în Florești. Vor fi plantați sute de copaci

by admin

Campanie de plantare de arbori în Florești. Primarul Bogdan Pivariu a anunțat că peste 300 de copaci vor fi plantați în mai multe zone din comună. 

„Este important să conștientizăm importanța conservării mediului înconjurător și să avem grijă de el. Floreștiul dă dovadă de responsabilitate în acest sens și am reușit să demarăm o campanie de plantare de arbori ornamentali! Astfel, între 18-20 noiembrie am plantat deja primii arbori în zona parcului Someșului și pe strada Eroilor.

Locațiile în care am decis să plantăm aproximativ 300 de arbori sunt: străzile Eroilor, Kogălniceanu, Horea (zona Blocuri și mijlocul drumului recent reabilitat), Someșului, Doja, Dumitru Mocanu și parcurile Someșului, ANL, Porii și Cetății. Pentru ca locuitorii zonelor menționate să aibă parte de o diversitate de arbori, am achiziționat următoarele specii de arbori: cireș japonez, salcâm globular, tei, carpen fastigiat, arțar, platan.

Împreună vom reuși să contribuim la a avea un mediu înconjurător sănătos, curat și la protejarea acestuia!”, a scris Bogdan Pivariu pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza