Cadavrul unui bărbat dispărut luna trecută a fost găsit vineri la Ciurila

by admin

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 57 de ani, care a dispărut pe 21 aprilie de la locuința sa, a fost găsit vineri în apropierea localității Ciurila. Bărbatul era originar din Mediaș, dar locuia la Cluj-Napoca.

„La data de 6 mai, în jurul orei 11:30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o femeie de 26 de ani, prin apel 112, despre faptul că pe un teren împădurit, din apropierea localității Ciurila,  a găsit cadavrul unei persoane.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat corpul unui bărbat, cu identitate necunoscută, aflat în stare de putrefacție. În urma examinării exterioare a corpului acestuia nu au fost identificate urme de violență.

La data de 7 mai, polițiștii au stabilit identitatea cadavrului, fiind vorba de bărbatul din Mediaș, județul Sibiu, plecat voluntar la data de 21 aprilie”, au transmis polițiștii clujeni.

Corpul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza