UPDATE: Bilanț COVID-19 în România: 69 de decese

by admin

UPDATE: Autoritățile au anunțat decesul unui nou pacient confirmat cu COVID-19. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 56 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihiatrice și care locuia singur. Decesul a fost constatat pe 26 martie de către personalul ambulanței, iar probele au fost recoltate de către medicină legală. Confirmarea infecției cu noul coronavirus a venit pe 31 martie.

Grupul de Comunicare de Strategică a anunțat decesul a încă trei pacienți confirmați cu noul coronavirus. Numărul total al deceselor asociate cu COVID-19 în țara noastră a ajuns la 68.

Deces 66 O femeie de 73 de ani din județul Suceava. Pacientei i s-au recoltat probe biologice pe 26 martie, probe analizate la INCDMM Cantacuzino. Confirmarea a venit pe 28 martie, iar femeia a decedat pe 29 martie. În acest caz ancheta epidemiologică este în curs.

Deces 67 Un bărbat în vârstă de 69 de ani din județul Iași. A fost testat pozitiv pe 28 martie, iar o zi mai târziu s-a internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași. Decesul a survenit pe 30 martie. Bărbatul avea antecedente patologice, respectiv hipertensiune arterială.

Deces 68 O femeie de 81 de ani din județul Mehedinți, internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova. A fost confirmată cu COVID-19 pe 29 martie, iar o zi mai târziu a decedat. Pacienta suferea de hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică cronică și obezitate gradul III. Ancheta epidemiologică este în curs.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza