Astăzi intrăm în spiritul Electric Castle diferit. Renate Roca: „E copleșitor. Astăzi e puțin mai greu decât ne-am fi așteptat”

by Oana Spiru

Sute de mii de tineri ar fi trebuit să ajungă astăzi, 15 iulie, la Castelul Banffy din Cluj pentru a trăi împreună experiența Electric Castle. Din păcate, situația actuală ne permite să simțim spiritul festivalului numai prin documentarul pe care Electric Castle îl lansează oficial, astăzi, de la ora 20:00, pe canal oficial de Youtube al festivalului.

Un mesaj foarte important din partea reprezentanților Electric Castle este să intrăm în spiritul festivalului, mai mult sau mai puțin fizic. Putem contribui fiecare cu donații în semn de apreciere pentru locul în care se desfășoară cel mai iubit festival.

„E copleșitor. Deși am avut atâtea săptămâni să ne obișnuim cu ideea și am început să lucrăm la proiectul documentarului, astăzi e puțin mai greu decât ne-am fi așteptat. Glumele din birou erau prezente de câteva zile: Ti-ai făcut bagajul? E greu, după atâția ani e greu. Trebuia să fie cea de-a 8-a ediție și eram foarte pregătiți să o facem minunată. Suntem optimiști”, declară pentru Servus Cluj, Renate Roca Rozenberg, PR Electric Castle.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza