Alertă în localitatea Cetan, după ce mai multe persoane au fost confirmate cu COVID-19. „Nu se pune problema închiderii localității”

by admin

Alertă în localitatea Cetan din comuna Vad, de lângă Dej. Mai multe persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, în timp ce alți localnici așteaptă rezultatele testelor. Autoritățile au trimis mai multe echipaje de Poliție, însoțite de militari, pentru a se asigura că oamenii respectă restricțiile de circulație. 

În Cetan a mers și prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, pentru a verifica modul în care sunt aplicate măsurile luate până acum. Deși se vorbea despre închiderea localității, oficialul a negat acest lucru.

„După cum vedeți avem filtre importante aici, un dispozitiv de forțe numeroase care se asigură că oamenii respectă restricțiile de circulație, așa cum sunt impuse prin Ordonanțele Militare date de ministrul de Interne. Având în vedere situația mai specială puțin și numărul de pozitivi identificați aici, am alocat dispozitiv suplimentar pentru ca oamenii să rămână în case, să nu circule tocmai pentru a împiedica răspândirea COVID-19 în această localitate. O să mergem la Primărie să vedem măsurile care se mai iau, după care – în funcție de evoluția situației – vedem dacă trebuie să luăm alte măsuri, de închidere sau nu a localității. În acest moment nu se pune problema aceasta”, a declarat prefectul Clujului, Mircea Abrudean, pentru dej24.ro.

Sursa foto: dej24.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza