Accident grav pe strada Fabricii. Un bărbat a ajuns la spital

by admin

Un bărbat a ajuns la spital, luni seara, după ce a provocat un accident de circulație pe strada Fabricii din Cluj-Napoca. Bărbatul nu a acordat prioritate într-un sens giratoriu și a intrat cu mașina într-un alt autoturism, care circula regulamentar. 

„Conducatorul auto de 52 de ani, din Cluj-Napoca, a condus autoturismul pe strada Sobarilor din Cluj-Napoca, a patruns în sensul giratoriu cu strada Fabricii, unde nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către un bărbat de 26 ani, din Cluj- Napoca. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 52 de ani, care nu a acordat prioritate. Ambii șoferi au fost testați și nu au consumat alcool”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

La locul accidentului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Au fost acordate îngrijiri medicale la locul evenimentului pentru trei persoane, dintre care doar un bărbat a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Acesta prezenta mai multe traumatisme, dar era conștient și cooperant.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza