Zilele Educației Mecatronice la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

by admin

Începând de marți și până vineri, Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică din cadrul UTCN organizează „Zilele Educației Mecatronice”. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc marți, începând cu ora 17, în Aula Centenar din complexul universitar de pe Bulevardul Muncii.

În cadrul „Zilelor Educației Mecatronice” va avea loc și Olimpiada Națională de Mecatronică pentru studenți, Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești în Domeniul Mecatronicii, precum și mai multe prezentări publice ale unor cunoscute companii de specialitate. Concursul este structurat pe mai multe secțiuni: roboți mobili, sisteme mecatronice industriale și sisteme mecatronice de zbor fără pilot.

Cei 120 de participanți înscriși reprezintă 9 universități din țară și un institut de cercetare: Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea Politehnica din București, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea din Craiova, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea Tehnică a Moldovei și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării.

Mai multe detalii și întregul program al evenimentului se găsesc www.zem.utcluj.ro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza