Zeci de medici de familie au rămas nevaccinați. Reprezentatul medicilor de familie Cluj: „Am primit o asigurare că lucrurile se remediază”

by Oana Spiru

Au apărut probleme în campania de vaccinare împotriva Covid-19, la Cluj-Napoca. Zeci de medici de familie și asistentele din cabinetele acestora au fost refuzați când au ajuns la vaccinare. Medicii nu figurau pe listele de programare ale centrului de la Spitalul de Urgență Cluj, desi și-au făcut programare pe platforma Guvernului. Personalul medical care nu a reușit să se vaccineze astăzi a fost reprogramat pe săptămâna viitoare.

„Se pare că au fost niște probleme tehnice cu platforma. Până la urmă lucrurile s-au rezolvat, am primit o asigurare din partea Spitalului Județean că lucrurile se remediază, iar în cursul săptămânii viitoare va fi vaccinat tot personalul medical din cabinetele medicilor de familie. Noi, cei din cabinetele de medicină de familie vom fi implicați și în vaccinare din etapa II”, declară pentru Servus Cluj, Emilia Costiug, reprezentatul medicilor de familie Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza