Zborurile spre Spania și Italia, suspendate timp de încă două săptămâni

by admin

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență au decis să prelungească suspendarea zborurilor comerciale către și dinspre Spania și Italia. Măsura a fost luată printr-o nouă ordonanță militară. Astfel, cursele aeriene nu vor zbura spre cele două țări timp de 14 zile de la expirarea actualei suspendări.

„Se prelungește măsura suspendării zborurilor efectuate de operatori economici aerieni spre Spania și din Spania către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 31 martie 2020 ora 18.00. 

Se prelungește măsura suspendării zborurilor efectuate de operatori economici aerieni spre Italia și din Italia către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 6 aprilie 2020.

Măsurile prevăzute mai sus nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă și corespondență, umanitare”, se arată în textul ordonanței militare.

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor este abilitat să asigure aplicarea și respectarea prevederilor ordonanței militare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza