Vrei să scapi de bradul de Crăciun? Primăria îl ridică gratuit

by admin

Clujenii care vor să scape de brazii de Crăciun o pot face în mod gratuit în acest weekend. Primăria și firmele de salubritate au anunțat o acțiune de ridicare a pomilor de la punctele gospodărești. 

„Vineri, sâmbătă şi duminică, pomii de Crăciun se vor ridica printr-o acţiune gratuită de la punctele gospodăreşti. De luni încolo, clujenii vor trebui să ducă pomii de Crăciun la centrele de colectare, altfel vor fi amendaţi, pentru că nu poţi să împânzeşti iar Clujul cu brazi. Primăria face o campanie de ridicare gratuită, pentru pomii lăsaţi la punctele gospodăreşti până joi. După aceea, vă punem la dispoziţie locuri unde puteţi merge să îi duceţi voi gratuit, în Mănăştur sau Mărăşti, sau puteţi chema firma de salubritate să îl ridice de acasă cu un cost absolut modic. Trebuie să ne disciplinăm şi noi”, a explicat primarul Emil Boc la un radio local.

Cele două centre de colectare ale deşeurilor voluminoase se află în Mărăști, sub podul Fabricii, respectiv în cartierul Mănăștur, pe strada Bucium.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza